Προφίλ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1973 από τον Δημήτριο Παντούλια και για σχεδόν 45 χρόνια ειδικεύεται στην κατασκευή σαλονιών σε μοντέρνο αλλά και κλασικό ύφος.
Το 1983 αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος του μεγαλύτερου κέντρου επίπλου “120 ΕΝΩΜΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ”.
Η έμφαση στη καλή ποιότητα κατασκευής, τη καλή τιμή του προϊόντος και τη πρωτοτυπία του design έκανε χιλιάδες νοικοκυριά να μας προτιμήσουνε για την επίπλωση των σπιτιών τους.
Έχοντας ιδιόκτητες εγκαταστάσεις κατασκευής και ένα εκθεσιακό χώρο ,μας κάνει να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον της εταιρίας.
Η οικογενειακή μας επιχείρηση αναλύοντας το κλίμα κάθε εποχής προσπαθεί να είναι ευέλικτη και άκρως προσαρμοστική στις απαιτήσεις των καταναλωτών αλλά και να συνεχίσει να οραματίζεται για το μέλλον.

 

ΟΡΑΜΑ

Η οικογενειακή μας επιχείρηση έχοντας περάσει στη 2η γενιά ιδιοκτητών ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΠΑΝΤΟΥΛΙΑΣ & ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΝΤΟΥΛΙΑΣ Ο.Ε έχει ως κύρια φιλοδοξία να συνεχίζει να κατασκευάζει ποιοτικούς καναπέδες και για τα επόμενα 45 χρόνια.
Η εξειδίκευση, η τεχνολογία και η καινοτομία είναι τα κύρια συστατικά που θα χρησιμοποιήσουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
Όραμα μας είναι να χτίσουμε μια εταιρία η οποία θα μπορεί να σχεδιάζει δικά της πρωτότυπα σχέδια σαλονιών υψηλής αισθητικής και να τα κάνει πράξη.